Второ издание на технологичното събитие  организира списание Мениджър на 11

...
Второ издание на технологичното събитие  организира списание Мениджър на 11
Коментари Харесай

Technovation 2023: Повсеместна еволюция

Второ издание на софтуерното събитие  организира списание " Мениджър " на 11 май, четвъртък в Sofia Event. В 4 дискусионни панела основни специалисти от бранша ще обсъдят едни от най-горещите тематики, които вълнуват бизнеса.
Инвестирането е маратон, а не спринт
2022 година беше предизвикателна за вложителите в софтуерни компании. Проблемите в банковата промишленост в Съединени американски щати няма по какъв начин да не окажат резултат и върху останалите пазари. Акциите на значителен брой софтуерни компании от време на време страдат от свръхреакцията на Уолстрийт. Въпреки това пазарната капитализация на трите най-големи софтуерни компании - Apple, Alphabet и Microsoft, скача за първото тримесечие на 2023 година Световният производител на графични процесори и чипове Nvidia пък се изкачи до петото място измежду най-скъпите щатски компании. Това демонстрира, че ползата към бранша ще се покачва.

Инвестициите в софтуерни компании по време на турбулентна икономическа действителност може да са плашещи, само че и извънредно доходоносни. Технологиите играят жизненоважна роля за стимулиране на икономическото възобновяване и напредък, както и за капацитет да обезпечат непоклатимост и добра възвръщаемост. А когато нови компании залязват толкоз бързо, колкото и са се появили, тактиката става по-важна от всеки път.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР